Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag..

Har vi samma frekvens..
är vi på samma våglängd..
har vi samma kurs
i livet..
Tillsammans
eller
var för sig..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-09 22:01



Bookmark and Share


  wildrose
Like it
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Shifra