Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnet

Regnet renar allt fel jag gjort
Får mig att andas
Får mitt sinne att klarna

Syndaren ber om förlåtelse
naket utelämnande
uppspikad och bestraffad

Ego sum lux mundi...

Kan Gud sätta lås på din frihet?
Du har offrat mycket..det inser jag nu

Regnet föder nya möjligheter
Vi får leva med konsekvenserna
men släpp det förflutna nu
omfamna framtiden utan sorgsen skepnad




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 180 gånger
Publicerad 2010-12-09 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta