Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vill

Du vill inte vara som de andra

Hitta dig en egen filosofi

Skriva egna ord

med mjuka fingertoppar

mot min ryggrads slut

Ett helt nytt språk

ingen annan kan förstå

En rebellisk poet

på en resa

utan början

utan slut

Du vill gärna tro

att du har fri vilja

och inte är styrd av hormoner

och instinkter

Jag är väl inget djur utbrister du

nej,du vill vara ett original

Utan ansvar

En vagabond

Utan rötter




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 80 gånger
Publicerad 2010-12-10 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta