Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du älskar mig

Om du älskar mig
låter du mig gå..
Kanske tror du inte
på mig längre?
I mörkret finner vi
alla våra brister och fel
Fritt fall genom natten
Vem är Du egentligen?
Har tiden och åren
gått för hårt fram?
Obarmhärtliga känslor
som komplicerar allt
Du kommer aldrig till mig
när du är nykter
Om du älskar mig
ger du mig frihet tillbaka




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-10 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta