Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Emil Nilsson. ca.14E-APRIL-TJUGOHUNDRATIO.


BIR

jag avgör om ögon öppna dina är,världen visar du mig i besvär.
- -
ord för ord. misär, misär.
- -
jag för mig själv runt. lik en missionär. ensam på min färd.
för mig, en farlig och osäker väg. om jag dig själv låter, ger dig själv frihet och åter igen, gör dig belåten.

ber jag dig sedan, att föra mig själv hem förlåten.
jag kan ej förmå mig att åter.
ta din åra.
du har lett mig tätt intill, din egna vilsna vilospår.

dina tanka förblir i - oss.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Emil Nilsson
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-10 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Nilsson

Senast publicerade
Ängelfält.
BIR
RCUS
RRO
* Se alla