Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ironi helt enkelt!


Killing is my business

När jag berättade
att dödandet
var mitt arbete
blev jag en martyr
som hängdes
i allas åsyn
Men jag måste erkänna
att dödandet är min verksamhet
och verksamheter är bra
Behöver inte dina lögner
endast de pengar
ditt liv ska ge mig

Och det är med stort nöje
jag gör dig till mitt nästa jobb...




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-10 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta