Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Killing is my business..and business is good!

Jag är ett vapen
som jobbar
efter midnatt
siktar efter dig
100000 spänn
om jag träffar
Jag vet precis
vad jag ska göra
Jag kommer tillbaka
för att ta dig
Behöver inte höra sanningen
Behöver inte lögnen
Betala mig snabbt nu
och vi är färdiga med varandra
Det tillför mig en stor njutning
att kunna säga att du
är mitt nästa jobb
Vet du inte att dödandet
är mitt arbete
och arbete är bra
Du måste tro på det




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-10 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta