Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manifest i tiden



Dina idealistiska drömmar

ska avprogrammeras


Dina kärleksfulla händer

huggas av


Tankarna är inte dina

...


Nu går vi framåt

mot en bättre värld




Fri vers av Magnus A
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-11 06:58



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Åt olika håll
vandra utan
varandra kan
gå när man
insett då
att man än
har "go" i sin
tro! Orden väl
lagt som sagt!
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Magnus A
Magnus A