Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

igår kände jag mig gammal

Igår kände jag mig gammal
Igår kändes det
som om jag skulle börja gråta
Fortsätt gå...
men jag hade fel när jag sa
att jag skulle gå utan dig
Igår var jag rädd
Darrade som ett barn
och jag frös inombords
när du gick din väg
Kom tillbaka till mig
Jag hade fel...
Mitt hjärta skriker efter dig




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-12 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta