Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kunde lika gärna vara främlingar.

Jag känner inte till ditt ansikte längre
Jag vet inte vad du tänker längre
Vi kunde lika gärna vara främlingar
som passerar varandra obemärkt i natten

Jag vet inte hur mina ord ska nå fram till dina öron
Det är lättare att vara ifrån varandra
Jag känner inte ditt hjärtas innersta önskningar längre
och jag sörjer ordlöst..det gör för ont att skrika




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-12 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta