Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekshungern

Kärlekshungern fick dig att följa med mig
Läpparna arbetade sig neråt mot min hals

Kall berörning som förde tankarna
till den första snön
Jag blev förtrollad av dina ögon
och din sammetslena röst
Dina fingrar gick på upptäcktsfärd
och upptäckte mitt väsen
Hjärtat slog fortare,fortare
och det gav dig frid
att veta att du påverkade mig
Ingen återvändo för någon av oss
Vi var fara men vem kunde motstå känslan




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 129 gånger
Publicerad 2010-12-13 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta