Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskogens lek

Alla kläder på golvet
berättar sina individuella historier
om vår kärlek som tog sig utryck
i älskogens lek
Våra läppar lär känna alla vrår
och vi vet att det är vackert
Det är inget fel attförenas
Alla ljus i rummet sjunger för oss
kastar skuggor över din kropp
som bildar vattenpärlor
En poet skulle lovprisa alla nyanser
En poet skulle lovprisa livet vi väljer
för konstens skull..ja endast för konstens skull




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-13 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta