Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Lilla Döden (Återfödseln)

och så rycker han till
Döden leker i vår säng
Den svarta kappan har åkt av
Lien står lutad mot en vägg
Ja mellan lakan tar han form
Du viskar "vi har väntat på dig så"
Men nu när han äntligen är där
Hämtar han andan och går ut
Men vi är födda på nytt




Fri vers av Vaara
Läst 226 gånger
Publicerad 2010-12-14 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vaara
Vaara