Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
uppmaning till människor att slåss för kärleken


För sanningens skull!

Vad gör du när kriget har startat runtomkring dig?
När stormen försöker ta ditt hjärta ifrån dig?
När människor du möter försöker bryta ned dig?

Vacklar du då? Eller backar du för det du ska möta?

Stå kvar i sanningen du har hittat.
Stå kvar för kärlekens skull.
Stå kvar och låt dina rötter gräva sig djupare ned i marken.

Du har framtiden för dig. Slåss för den! Slåss för kärlekens skull.

Sluta klaga för att saker och ting inte går din väg. Använd istället din mun för att öppna nya dörrar, använd oxå din kropp för att
ta dig genom dem. Lyssna inte på likgiltigheten som säger att du ska sluta bry dig om ditt nästa mål.

Ta på dig ditt skydd mot hugg och slag, och rör dig framåt. FRAMÅT FÖR SANNINGENS SKULL!




Fri vers av Tomas Bertilsson
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-14 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Bertilsson