Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar flyter samman

Drömmar flyter samman
likt ett älskande par
i det stora hav av känslor
som stormar bedarrat över
Drömmar kommer hem igen
om du öppnar ditt fönster
och vågar vara oskriven




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 97 gånger
Publicerad 2010-12-14 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta