Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jack the Ripper

Han rör vid ett blekt lår
med sylvassa klor
rispar lätt och målmedvetet
Sadistiskt leende
i ett ärrigt ansikte
Kalla tomma ögon
Våldtar kvinnolik
i mörka nätter
Egendomlig njutning
Avskräcker varje
normal människa
Men denna man
är inte som man
ska vara...
Fasan ger
underbara kickar
Morbid..
Jack the Ripper
är ondskans högra hand




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-14 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta