Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstnär

Jag är en konstnär

i ord och bild

Varje liten nyans

av sorgsenhet

eller upprymdhet

fångas in

av min radar

Jag väljer ensamvargens roll

En iaktagare

som blickar in





Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-14 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta