Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

De brukar säga att kärlek

inte har någon storlek

Det känns som en dröm

när du ger mig beröm

Jag ser din åtrå

i min ögonvrå

Hur du fyller mig med lust

Det är ingen förlust




Bunden vers (Rim) av Vampyrens hjärta
Läst 147 gånger
Publicerad 2010-12-14 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta