Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(:/ Humm...)


Hämnden är ljuv

Hämnden är ljuv

Hur lång tid tar det för dig
att simma genom min öken
Känns det inte en aning
kornigt redan, nu, min älskade

Suktar inte sanden efter
din fot, din andra fot, ditt ben
Jo, den vill dra ner dig
till jordens avgrund och slut

Jag ska dra ner dig,
hämnden är ljuv

För du jävlades med mig
och gav mig ett timglas
där sanden redan var utrunnen

Låt mig bli din förbannade öken
och låt din kärlek
bli din egen förbannade oas
där aldrig klart vatten rinner

Han gav mig en klocka
och sade att det var vi

klockan hade stannat




Fri vers av A-M
Läst 271 gånger
Publicerad 2004-07-11 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A-M
A-M

Mina favoriter
Viska
Metamorfos