Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillheten

Så sveper
tystnaden
sitt täcke
kring vinternatt

Lyssna!

hjärtan
slår i takt
med döende stjärnor
och viskar längtan
mot evigheten.




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 666 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2010-12-14 22:21



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
vackert och fullt av känslor!
2010-12-19

    ej medlem längre
Kanske var det en slump,men de döende stjärnorna föll faktiskt den 14 dec.Meteorregnet som jag tyvärr missade!
Texten är vacker i all sin korthet-som dina texter brukar vara,positivt laddade!
2010-12-17

  Junitvillingen
Ord som berör mitt innersta...stillsamt, vackert...som en andäktig kärleksblues...mycket bra poetat!!
2010-12-15

  L I V
Det GNISTRAR om den här vintervackra ordkompositionen och jag bokmärker och applåderar för det här är vackert
2010-12-15

  Tillbringaren VIP
Åh, fin!
2010-12-15

  Anya VIP
Vacker bild!
2010-12-15

  LenaJohansson VIP
vackert
2010-12-15

    Tea Alex
Åh mysig!
2010-12-15

  Ninananonia VIP
Vacker! :)
2010-12-14

  prinscess VIP
stillsamt vackert
2010-12-14

  thyra
Mycket vackert, stilla och fint!
2010-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP