Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drar mig tillbaka

Vill förändra
så mycket som jag ser

Spegelns reflektioner
skrattar och ler

Vill glömma minnen
som ligger under ytan och glöder

Ångesten river så illa
att hjärtat blöder

Vill skapa en värld
bara till för en

Där ingenting kan
skada mig igen




Fri vers av devotion
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-14 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

devotion