Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans namn börjar på J

All I want, is just one last glimpse of you
Before all of our time has passed through

One last taste
Before we go to waste
One last pleasure
You know you’ll always be my treasure.

I know I’ve had you like a hundred times
But most of them involved both alcohol and late night crimes
But those moments doesn’t seem to matter
All of our memories have now been scattered




Fri vers av safeorbrave
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-15 00:42



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Bra skrivet. =)
2010-12-15
  > Nästa text
< Föregående

safeorbrave