Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love

Love is hurt,
Love is pain.
Love is sad,
Just like rain.

So if you love someone or so,
I must beg you to go.
Cuz' love vill cros you like a train.




Fri vers av thattone
Läst 99 gånger
Publicerad 2010-12-15 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thattone

Senast publicerade
Kärlek
Love
Utan dig
Flyg
* Se alla