Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 




Klimatförändringar

 

sen vinternatt

-17 C

det lättaste andetag

en häftig storm

den mjukaste beröring 

en okontrollerbar oskallation

skymten av ett leende

kaskader av solens brinnande strålar

och så en endaste blick

som briserar alla fördämningar

 

ja, nog finns det fog att oroa sig

för växthuseffektens verkan

och de växande hålen

i min skyddande sfär

 




Fri vers av Fallgirl
Läst 262 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-27 12:58



Bookmark and Share


  Valdemar Anders
Den var bra!
2010-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Fallgirl
Fallgirl