Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg..

En liten bit i taget
myrsteg..
framåt, bakåt
upp, ner
vänster, höger
tar låång tid
men fram kommer jag..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-16 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra