Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faradays bur

Buren
skyddet mot omvärlden
ingen kan ta mig,
ingen kan nå mig..
jag sträcker ut min arm
och
drar snabbt in den igen
om det blir otäckt
därute.
Men så kom du in till mig
du,
mitt allra innersta väsen,
buren börjar rangla
låset lossade,
allt rasslade ner
i en cirkel runt mig.
Oj,
Nu,
om jag vill
kan jag lätt,
kliva över cirkeln
komma tillbaka
stanna kvar.
Wow!




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-16 21:26



Bookmark and Share


  Seglaren
inbillad eller verklig trygghet
Bra skrivet
2010-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Shifra