Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Druiden

Han har månen i sina ögon
Dansande skuggor i eldens sken
Skrattet fortplantar sig
som ringar över vattnet
I tjugo år har Han tjänat Moder Jord
Vårdat alla hennes barn
med säker och mild hand
De gamla sätten
är ännu inte förlorade
viskar Hans klingande röst
i vinden som sveper förbi oss
Vargarna är Hans följeslagare
Deras sång lär oss något mer
av alla de hemligheter
Moder Jord har skapat




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-17 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta