Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bla bla bla

Bla bla bla
är allt som kommer
ur din mun
Varför fjäskar du
för henne?
Tror att hon
är viktigast?
Varför måste du
alltid dra på stort?
Är det inte tanken
som räknas?
Du är blind
Vill inte se
hennes brister
Nej,hon är inte
någon Gudinna!




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 141 gånger
Publicerad 2010-12-17 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta