Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag kände dig aldrig du kände mig aldrig att säga hej och samtidigt vinka hejdå


sanden du lämnade är kvar






redan där sträcker du ut handen till min blick
du ler och fyller bordet med tömda ölburkar
vi röker tillsammans och lyssnar till sjömän
jag vidrör din doft av äppelvodka
du rör mina händer ur jeansen
pratar om stränder och pulver


jag ser mig själv leendes leva
sekunder i dina andetag
jag har inte lett på så länge nu
jag vill aldrig ta slut i dina händer

jag låter mig älska den natten
kanske
just därför att jag visste att du skulle gå imorgon

du
på en annan kontinent nu
du bad mig
knulla andra och inte vänta
jag bad dig
knulla andra och inte sakna

rädsla kan få oss till så mycket

min blick ner i rännstenen
där den alltid varit
där jag aldrig vågat




Övriga genrer av vega lando
Läst 866 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-05 16:49



Bookmark and Share


  Daemon
Oj... vilken känsla du lyckades förmedla här!
Den blev bättre och bättre mot slutet.
2006-03-12

  Elin S
Makalöst bra. Du skriver verkligen rättframt och det känns ärligt.

"jag ser mig själv leendes leva
sekunder i dina andetag
jag har inte lett på så länge nu
jag vill aldrig ta slut i dina händer"

De här orden sätter sig i mig.
2005-12-11

  Ylvavirvla
Det är ju helt
otroligt bra skrivet!
Jag blir helt tagen och läser igen! Tack!
2005-12-08

    BrokenHearted
fattar inte vad du får alla ord ifrån.. du är så jävla bra!
2005-12-08

    ej medlem längre
Propella sa det; veckans dikt. Jag älskar
"jag ser mig själv leendes leva
sekunder i dina andetag
jag har inte lett på så länge nu
jag vill aldrig ta slut i dina händer"
2005-12-07

  Markattan
Spännande och medryckande läsning med, som vanligt, snygga och nyskapande formuleringar. Även jag faller speciellt för:

"jag låter mig älska den natten
kanske
just därför att jag visste att du skulle gå imorgon"

Bra jobbat!
2005-12-06

  Natalie VIP
Riktigt riktigt bra :)
2005-12-06

  Propella
Var bara tvungen att läsa den igen. Och igen.
2005-12-06

  Laijza
"jag låter mig älska den natten
kanske
just därför att jag visste att du skulle gå imorgon"

Föll jag pladask för...

resten är vemodigt fint. Men den *pekar* var stark på ngt vis..
2005-12-05

    syster pion
riktigt, riktigt bra!! en klar favorit :D
2005-12-05

  Daniel_78 VIP
en av mina nya favoriter, inte texter utan författaren, eller kanske stilen,
dina texter känns så raka och ärliga och utlämnande och sandiga och bra
texten är bra men denna kommentaren hyllar jag dig som diktös
2005-12-05

  Propella
Jaha. Där satt veckans dikt.
2005-12-05
  > Nästa text
< Föregående

vega lando
vega lando