Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blåser hårt över Norrbottens inland, fjällvindar!

och det beror nog främst på

att det varit bra betalt

för skogen:


och att materiell standard

skattats mycket

högt


därför

närmast

skogsskövling.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 176 gånger
Publicerad 2010-12-18 13:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Elwania är inne på en intressant och viktig tankegång där.
Säga vad man vill om länder som Kina och Vietnam, men där har man sett till att folket fått del av jorden.
Samir Amin berör detta i senaste Folket i Bild/Kulturfront (nr 12).
2010-12-18

  Elwania
Skogarna blir allt färre på vår jord , vi behöver ser till att det blir mindre avverkning i Sverige . Skogen ska inte vara ägd av någon .
Men den ska vårdas med kärlek och omsorg av alla
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld