Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvinna ett tag.

Jag kommer att försvinna ett tag
Det känns som allt jag har att säga
lämnar en bitter eftersmak
Kylan av stål mot hud
Lukten av blod
Och sedan vågor av adrenalin
som övertar smärtan




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 105 gånger
Publicerad 2010-12-18 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta