Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älska livet

Hon har varit nere,
långt nere på djupet.
En tuff resa har hon gjort,
men kan nu blicka framåt.

Hon känner numera glädje,
känner sig levande.
Hon kan ha ångest,
hon dör inte,hon vill leva, har barn
som vill ha henne som mamma
en som både lagar mat o kan damma
hjälp är svårt att få , när man ensam på
bördan vill rå. men barnen ger glädje o
o mamma är kul, även denna jul...




Fri vers av lillvargen
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-18 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lillvargen