Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God Jul

God Jul sjunger tomten
innanför fönstret
Han som står utanför
förundras över all värme
som flödar i huset
Hur skulle det vara
om han också
fick tillhöra en familj
Om någon brydde sig?
Med en suck
konstaterar han
att julfirandet
kanske inte är något
för hans sort ändå?
De ensamma
De utstötta
De osynliga




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-19 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta