Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gothvampyrerna

Det är de bleka som är vackra
som fångar mitt intresse
Deras läppar som dröjer sig kvar
över min längtande hud
Hur de vassa hörntänderna
skrapar lätt vid min darrande puls
Det är en känsla som inte går
att beskriva med ord
Jag längtar efter en värld
i mörkaste sammet
Jag längtar efter Honom..
Min gothiske vampyr
med brinnande blick




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 103 gånger
Publicerad 2010-12-19 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta