Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När inget händer fastän jag kan se dina ögon på andra sidan det här hålet.


(helvetehelvetehelvete)

Ekar
det ekar i mitt huvud
när du åter igen börjar
sluta svara
som du slutat
så många gånger förr
igen och igen och
igen och igen och
Ingen
(helvetehelvetehelvete)


Och jag lovade mig själv att inte titta ned för då faller man och det ville ju inte du men det är du som står där nere så hur ska jag då veta vad du tycker?




Fri vers av Lille katt
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-20 21:50



Bookmark and Share


  Marja-Liisa Koski VIP
Kram till dig!
ML
2010-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Lille katt
Lille katt