Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ära

Inte ska väl spaden skryta
som bara är ett redskap?
Det är ju Trädgårdsmästaren
som gör jobbet..
Nej, bättre är att vara en kratta
i Guds händer,
än en guldförgylld spade
som skryter om sin egen glans...




Fri vers av Avila
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-20 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avila
Avila