Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är väldigt tacksam kommentarer. både positivt och negativt. nya titelförslag tas också tacksamt emot.


dimma av ingenting

Sträva som ormskinn
De läppar som du ömt
brukat kyssa god natt
Hennes föraktande naglar
borrades djupt in
i dina frusna armar
De vassa viskningarna
kittlade dina blåbleka ben

Sträva som ormskin
De läppar du nu bara
vill spotta ditt svarta blod på
I dina förstörda ådror
flyter hennes oändliga hat
Grova tegelband
har fängslat din själ

Jag undrar
När blev kärlekens färg svart?




Fri vers av neah
Läst 466 gånger
Publicerad 2005-12-05 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

neah
neah