Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Megahertz och lyckopiller

Sertralinfyllda blodådror
dunkar av förhoppningar
att så småningom få brista
explodera i banbrytande uppror
och bloda ner porslinsblanka gener
i en illusion av illa dold lyrik

Så på en halv fjärilslivstid
slutade jag att bry mig
tappade bort mina principer
och fallerade med revolutionen

Vi fann ingen skyddsdräkt
mot ofrivilliga arvsanlag

Men våra aviga signaler
vill fyllas med sprängmedel
känna pulsen av urladdade batterier
och aldrig sluta mötas

frekvens; lyckopiller





Fri vers av tuffkid
Läst 316 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-21 19:09



Bookmark and Share


    tehdog
efter en sosse och en parodi kommer jag och minns den här från poesicafét,

den är väldigt läsvärd den här, fjärilsliv och skyddsdräkter, frän stank från poslinet blandas med lyktsken i mörk dimma -

ja, den här triggar den.
2011-04-18

    Kalle Bobbie Immanuel
Det här är intressant. Rubriken är bra och texten är mycket välformulerad, ordvalen upplever jag som genomtänkta. Första stycket är riktigt riktigt bra - perspektiv från blodådror känns innovativt. Bra!
2010-12-22

  Patrik Englund VIP
Sertralin är ett väldigt fint ord. Genetiken vidrör aldrig min puls.

Tack för jätteintressant läsning!
2010-12-22
  > Nästa text
< Föregående

tuffkid
tuffkid