Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det handlar om trygghet.

Den har en len och lurvig värme,
en pulserande mjukhet,
som fyller djupet av min varelse
och ger mig en skönare puls.

Som en behaglig extra hud
beskyddar den mig,
när jag kastar mig ut
i verklighetens stålhårda luft.

Med sina starka, kraftfulla armar
skyler den mig från världen
och bär mig genom nätter
av outgrundlig ensamhet.




Fri vers av littlemiss
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-22 20:36



Bookmark and Share


  Henrik Perälä
Gåtfull och spännande beskrivning som lämnar läsaren gissandes... :)
2010-12-28
  > Nästa text
< Föregående

littlemiss
littlemiss