Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag fick önska.

Jag vill inte ha någon
som gör mig till en bättre människa.

Det kan jag göra själv.

Vad jag önskar är någon
som får mig att vilja fortsätta
förbättras
även när världen inte förtjänat det.




Fri vers av littlemiss
Läst 344 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-23 09:20



Bookmark and Share


  Henrik Perälä
Ett snyggt formulerat konstaterande av det slag som känns så självklart när man läser det, men som är så svårt att formulera själv.
2010-12-28
  > Nästa text
< Föregående

littlemiss
littlemiss