Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

föruttnelsen

det spelar juh ingen roll

tänker jag när bladen faller .

hycklande vampyrer i

människans lögner

terrorister i sverige

poletik å blinda

blatte hatare

lasermannen två.

brottsprovokation

babylon

stormakter

begränsar massförstörelse

skakar händer.

svarta guldet går upp

och slipar egot

skapar krig.

en annan värd

innbördeskrig.

skyltar om fred

allt i en besudlad natur

där fler å yngre

finner platsen i snaran.

tragiskt.

materiela drömmar

en datoriserad värd

style war

hörs på facebook.

i mina ögon

har det redan börjat snöa.

likgiltig stirrar jag

ut genom mitt fönster

svävande frågor

konsekvenser

utan handlingar

konspirations teorier

varulvs nojjor

flashbacks

facebook

kärleken

kärlek?

ohanterligt

splittrad

klastrofobi

mera nojjor

osäkerhet

socialförlamning

blir krigare

skiter i

100 procent

normal

1000 procent

normalt

finner meningslösheten

att vara här.

en rysning rinner

me kylan från järnet

runt min vrist

känner det regna

drar ner persiennen

sluter mina ögon

taket smattrar

in i sömnen

till nästa dag...




Fri vers av Big Jonah
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-23 17:59



Bookmark and Share


  Mats VIP
Usch, ja. Vilken värld vi lever i, eller försöker leva i.
Stark text. Hoppas du skriver mer
2010-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Big Jonah

Senast publicerade
dumhet
föruttnelsen
* Se alla