Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom du kära vår

Kom du kära vår
Sprid åter
dina ljusa lockar
över oss som fryser
och ligger begravda
under glittrande snö
Sjung vackra sånger
i våra längtande öron




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-26 12:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert så det förslår och långt i fjärran finns en vår.
2010-12-26

  prinscess VIP
var årstid har sin tjusning
jag tycker att vintern är vacker
likaså höst sommar och vår
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta