Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammetsmörka ögon

Långsamt inser jag
mina styrkor
och mina svagheter
Hoppet är min ledstjärna
Hans röst är som balsam
för mina trötta öron..
Som en sång
renare än snö
I hans famn
bygger jag ett bo
av trygghet
Vi delar ett liv
i den döende dagen
Skymningen är till
endast för oss
Jag fångar stjärnor
och placerar dem
i hans sammetsmörka ögon




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-26 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta