Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10 år!

Du gick din väg

utan att ens blicka in i mina ögon

Mitt hjärta hade du lekt med

Jag lovar att vara försiktig sa du

men när det gick i kras

ryckte du på axlarna

och sade:Oj det var inte meningen

Jag och du kunde inte rädda varandras själar

10 år av ingenting?







Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-26 15:56



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Jag VET, 17 år........
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta