Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frusen kärlek


På vintern fryser mitt hjärta
Att se snön täcka mitt barns grav
gör ont ner i hjärteroten
Kärleken inom mig fryser
Jag bär på en frusen sorg


Mina röda rosor blir vackert frostiga
Det är den enda lilla tröst jag kan känna
på mina besök vid graven
För kärleken inom mig fryser
och jag bär på en frusen sorg...




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 1034 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-12-26 17:59



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Råkade se den via google (söker på mitt blogg eller skrivarnamn ibland) och du hade länkat alla fem namnen proffsigt tillbaks till poeter.se i listan

man blir nästan tårögd, när man ser sånt av ärliga människor
och vacker lyrik var det här ovan i din titel

Be well,
LPWJ
2011-05-08

  AjBi
När värmen kommer tinar din sorg och kan släppas lös som vårfloden. Du renar ditt inre och orkar, trots allt, leva vidare.
Varm kram @->---
2011-01-16

  som det kan gå
jag kan inte sluta läsa, så vackert och sorgligt..
2010-12-26

  thyra
Sorgesamt men bra skrivit! Fint!
2010-12-26

  Seglaren
frusen sorg efter ett barn
ledsamt
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson