Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blind



En vän sa till mig en gång:
Evelina, man kan inte lära en blind man att se.

Jag svarade:
Jo, det kan man. Men inte med ögat.




Fri vers av OskyldigtBlå
Läst 179 gånger
Publicerad 2010-12-26 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OskyldigtBlå