Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Skämmas

Brukar undra om vi borde skämmas
Ska vi låta oss hämmas?
Förtjänar man verkligen
ett par skor
för tusenlappen
Förtjänar man verkligen
den där spelkonsolen
för två tusenlappar
Förtjänar man verkligen
den där festivalbiljetten
för tre tusenlappar
Kanske borde vi skämmas




Fri vers (Fri form) av Dr. Vem
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-27 00:19



Bookmark and Share


  Skald
Vi har överflöd nog både för att lyxkonsumera och dela med oss.
2010-12-28

  Yheela
Vi får se till att "hålla grytan kokande". För visst kan man unna sig något ibland, så länge man inte glömmer bort att hjälpa så långt man kan.
2010-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Dr. Vem
Dr. Vem