Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=OMw0LtYpqDQ http://www.youtube.com/watch?v=ZG7Z63ODVGQ


Vanebildande 2,0


Alltså, du anar inte, det e så jävla soft,
att du dröjer kvar en stund,
en liten stund precis där du har stått
och det inte spelar ingen roll var du sen har gått
Inhalerar dig som en drog, din aromdoft
i djupa andetag tills ditt parfymväsen,
är inte mer än bara stoft
så att jag trippar, blir hög och svävar mig lost
Se du är som glittrig och rosig reklam i min e-post
Du spammar min hjärna och det trots

att jag har Nortonsantivirusprogram,
mot trojanska hästar och all spamm,
men jag klagar inte, det får du gärna
det är så lönlöst att spjärna
Jag är en junkie, en jävla torsk,
försakar sömn och kost,
ersätter dom med din doft

och jag vet,
att jag flyktar våran verklighet
i en crackheads salighet
speciellt när till min förtret
jag får en sån där fet
abstinens,
att jag: tvekar, förnekar min existens
tuggar sönder mina naglar och lackar på nonsens
om jag inte får lite av din transparens
av din själs esssens

en liten, bara en liten sniff, en dos
av ditt själsfragments os
Så jag är ledsen raring, jag är en stalker av din lukt,
en knarkare av din rika nektar,
som utsöndrad blomma och frukt
blandad med din huds fukt,
väcker min lust med sukt

av blott några feromoner,
ansätter mig likt demoner
i varje jävla åder,
utan nåder, så jag måste ha dina droger
Här hjälper ingen exorcist
utan bara min älskade fix, psykedelisk

starkare än heroin,
mer beroendeframkallande än linor kokain
Det är du som är frälsaren till varje endorfin,
min puls adrenalin
så jag följer dig förstulet,
i morgondagen och i nuet
och önskar att jag kunde stanna uret
när jag andas dig djupt och mitt arma sinn blir mulet




Fri vers (Spoken word/Slam) av Moises
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-27 13:56



Bookmark and Share


  Robert Almgren VIP
Den var mycket bra innan, nu är den riktigt jävla bra, tung, förförande och vass. Snygga ordkonster utan att frågå den röda tråden en enda gång, den här kommer mörda live! Om du sätter den här och veritas 2.0 kan inget komma i vägen. Du rockar!
2010-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Moises