Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titanic

Titanic.
Kärleken i den filmen, är så obeskrivlig.
Han, Jack, tar fram den riktiga Rose. Den Rose hon verkligen vill vara.
Kärleken dom har, kärleken dom känner för varandra, så beskriver jag äkta kärlek.
Han försöker inte ändra henne till något dåligt, han är så förälskad i henne att han kan inte vara utan henne.
Hon tänkte gå av båten med honom, och leva resten av sitt liv med honom.
Men när båten sjönk, sjönk alla drömmar med.
Jack säger till henne " ge aldrig upp, lova mig att aldrig ge upp" och det gjorde hon inte. Hon levde resten av sitt liv för honom.
Det är vad jag kallar äkta kärlek.




Fri vers av Mona Andersson
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-27 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona Andersson