Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jullovets resa

Jag förstår inte anledningen
varför
du aldrig
svarar, ringer eller överhuvudtaget ser på mig längre

Men nu sitter jag här
ensam

En man
en kula
ett glas
och ett
öde.

Hur kvällen nu än till slut ter sig
det
vet
inte du
så ska jag aldrig sluta
skriva
till
dig...

... mitt undermedvetna.




Fri vers av Jupiter
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-28 03:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jupiter